BLOG

Hol a hiba a gyerekszobában?

 

Örökké kupi van, hisz egyre több a játék, a széthajigált ruha és az edzőcuccnak is el kell férnie valahol a tankönyvek mellett? Bizony, a gyerekeknek van a legtöbb holmijuk és ez idővel egyre csak több lesz; minden új hobbi, sport és megkezdett osztály után újabb dolgok öntik el a szobát, és ebben az állandóan kinőtt ruhák no meg a szeretett játékok benne sincsenek.

"Itt van az ősz, it van újra..."

Nálatok is napok óta esik már? Az embernek semmi energiája, semmi kedve és szíve szerint egész napot egy bögre tea meg egy sorozat felett ücsörögve töltené. Azonban ahogy a felnőtteket megviseli az ősz közeledte, úgy élénkülnek egyre a gyerekek...

Home office prémium minőségben

„Én ma ki se akarok kelni az ágyból!” – gondoljuk magunkban szinte minden reggel. Az ősz nem sokat segít a hozzáállásunkon, ugyanis odakint esik, hideg van, fúj a szél és akkor sem sokkal jobb a helyzet, hogyha otthonról dolgozunk.

2020.09.23 14:30
Milyen a minőségi énidő?

Az énidő fogalma, mely az angolszász nyelvű országokból érkezett hozzánk, egyre elterjedtebb a hétköznapjainkban. Hogy mit jelent ez pontosan? Félreteszünk mindent; a munkát, a háztartást, a gyerekeket, az aggasztó gondolatokat meg teendőket, és csak magunkra fókuszálunk. Az ősz a bekuckózás évszaka, amikor másra sem vágyunk, csak egy szép nagy bögrében gőzölgő forró teára és egy kis időre önmagunkkal, amikor nem zavar meg minket senki és semmi, maximum az ablakon kopogó esőcseppek.

Mindenki a hálóba! Avagy mitől lesz család-álló egy matrac?

Egy kényelmes, nagy ágy a pihentető alváson kívül remekül használható home office-ként, reggeliző sarokként, vagy éppen játszótérként. A fokozott, egyoldalú terhelés azonban a gyengébb minőségű matracokat megviseli, hepehupássá válhatnak, s ezzel elveszíthetik legfontosabb tulajdonságukat - azt, hogy kényelmes testhelyzetet biztosítsanak, mikor rajtuk fekszünk.

Érdemes megvizsgálnunk, milyen állapotban van ágymatracunk. Ha csere szükséges, ne halogassuk sokáig - a lestrapált fekvőfelület nyak-, váll-, derékfájást okozhat, s ez nemcsak éjszakáinra, nappalainkra is rányomhatja bélyegét.

olcsobbat.hu argep.hu