BLOG

2021.01.22 11:01
Az ágytakaró előnyei

Sokaknak fontos, hogy a hálószobája mindig szép rendben legyen; nemcsak a kedvünket dobja fel, hogyha esténként szép hálószobába térünk lefeküdni, hanem a rendszeresség is a napi rutinunk részét képezheti, megnyugtató hatást eredményezve ezzel.

2021.01.07 08:55
Új év, új kezdet!

Az előző nem volt egy könnyű év senki számára sem, azonban a 2021-es remélhetőleg már beváltja a hozzá fűzött reményeinket. Bár még mindig ügyelnünk kell és lábujjhegyen járni, ami a társasági életet illeti, továbbá fokozottan ügyelnünk még az érintkezésekre is, azonban ideje pozitívan tekinteni a jövőnkre.

De mégis hogyan kezdjünk neki ’21-es évnek?

2020.11.11 12:30
Pihensz te rendesen?

Az ember nehezen látja magát frissnek és üdének, miután a lakásból kimenni is alig van kedve – állandó maszkviselés, munka, távoktatás, ráadásul, ha mégis kimerészkedünk ez a hideg idő és csípős szél… Lassan tényleg az otthon marad az egyetlen hely, ahol kipihenhetjük magunkat és tényleg azt csinálhatunk, amit szeretnénk most, hogy más opciónk egyelőre nem maradt.

Miért fontos ez most jobban, mint bármikor?

2020.10.27 10:00
Mi a baj a szekrényeddel?

Feltehetően eddig észre sem vetted, hogy baj van a szekrényeddel.

De ugyan mi gond lenne vele? Áll a lábán, nyílik az ajtaja, működnek a fiókjai. Akkor mégis mi?

Mindenki nézzen szét egy nagymosás után a lakásában és vallja be becsülettel: állnak ruhák a szárítón? A széken? Az ágy végében? A kanapéra hajtogatva, esetleg a vasalódeszka szélén? Igen. És a szekrény ennek ellenére tele van? Nos, a válasz legtöbbször szintén igen.

Hol a hiba a gyerekszobában?

 

Örökké kupi van, hisz egyre több a játék, a széthajigált ruha és az edzőcuccnak is el kell férnie valahol a tankönyvek mellett? Bizony, a gyerekeknek van a legtöbb holmijuk és ez idővel egyre csak több lesz; minden új hobbi, sport és megkezdett osztály után újabb dolgok öntik el a szobát, és ebben az állandóan kinőtt ruhák no meg a szeretett játékok benne sincsenek.

"Itt van az ősz, it van újra..."

Nálatok is napok óta esik már? Az embernek semmi energiája, semmi kedve és szíve szerint egész napot egy bögre tea meg egy sorozat felett ücsörögve töltené. Azonban ahogy a felnőtteket megviseli az ősz közeledte, úgy élénkülnek egyre a gyerekek...

Home office prémium minőségben

„Én ma ki se akarok kelni az ágyból!” – gondoljuk magunkban szinte minden reggel. Az ősz nem sokat segít a hozzáállásunkon, ugyanis odakint esik, hideg van, fúj a szél és akkor sem sokkal jobb a helyzet, hogyha otthonról dolgozunk.

2020.09.23 14:30
Milyen a minőségi énidő?

Az énidő fogalma, mely az angolszász nyelvű országokból érkezett hozzánk, egyre elterjedtebb a hétköznapjainkban. Hogy mit jelent ez pontosan? Félreteszünk mindent; a munkát, a háztartást, a gyerekeket, az aggasztó gondolatokat meg teendőket, és csak magunkra fókuszálunk. Az ősz a bekuckózás évszaka, amikor másra sem vágyunk, csak egy szép nagy bögrében gőzölgő forró teára és egy kis időre önmagunkkal, amikor nem zavar meg minket senki és semmi, maximum az ablakon kopogó esőcseppek.

Mindenki a hálóba! Avagy mitől lesz család-álló egy matrac?

Egy kényelmes, nagy ágy a pihentető alváson kívül remekül használható home office-ként, reggeliző sarokként, vagy éppen játszótérként. A fokozott, egyoldalú terhelés azonban a gyengébb minőségű matracokat megviseli, hepehupássá válhatnak, s ezzel elveszíthetik legfontosabb tulajdonságukat - azt, hogy kényelmes testhelyzetet biztosítsanak, mikor rajtuk fekszünk.

Érdemes megvizsgálnunk, milyen állapotban van ágymatracunk. Ha csere szükséges, ne halogassuk sokáig - a lestrapált fekvőfelület nyak-, váll-, derékfájást okozhat, s ez nemcsak éjszakáinra, nappalainkra is rányomhatja bélyegét.

olcsobbat.hu argep.hu