Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

BLOG
2021.11.19 10:49

Hogy varázsold karácsonyi meseországgá otthonod?

Hogy varázsold karácsonyi meseországgá otthonod?

A legtöbben már novemberben felkészülnek, azaz éppen, hogy elkerülik a december, túlzsúfolt karácsonyi felhajtásait. Ilyenkor még nyugodtan lehet nézelődni azon ajándékok vagy dekorációk után, amelyek segítenek feldobni otthonunkat. Most hoztunk nektek három egyszerű tippet, amelyekkel meghozhatjuk az ünnepi hangulatot magatokhoz is!

Fa díszek – A műanyag díszek kora leáldozott. A fa nemcsak környezetkímélő, hanem igazán hangulatos is natúr színiével, ismerős illatával és változatos formáival. Felakaszthatjuk őket mindenütt a lakásban, de akár egy adventi koszorút vagy az asztalt is díszíthetik együtt, de akár egyedül is. Nem mellesleg karácsonyfadísznek sem utolsóak!

Széktámla huzatok – A széktámla huzatok nemcsak nagyszerű hangulatot teremthetnek karácsonyi formájukkal, színeikkel és dizájnjukkal, hanem még a hátradőlést is kényelmesebbé teszik az ünnepi asztal körül.

Gyertyák – Vidám színükkel és jó illatukkal bármelyik otthont feldobják! A fény, amit adnak, pedig melegséget visz a közeledő tél csípős, rideg hangulatába. Csak ajánlani tudjuk őket.

Ha te is feldobnád otthonod, akkor ideje még a karácsonyi rohanás előtt beszerezned őket a webáruházunk széles kínálatából.