Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Szavazás
Fizetési megoldás

Komódok


Minőségi fenyő komód

Praktikum

Egy igazán jó komód praktikus kialakítású. Ez azt jelenti, hogy kellő mennyiségű, méretű fiókkal rendelkezik. Vannak, akik a nagy fiókokat szeretik, míg mások számára a kisebbek a praktikusabbak. De olyan is előfordul, hogy mind a két típusra szükség lehet. Azért, hogy mindenki megtalálja az elképzeléseinek megfelelőt nálunk nagyon sok típusú kialakítás megtalálható.

Természetesen fontos a minőségi alapanyag!

A borovi fenyő régóta az egyik legnépszerűbb bútor alapanyag a gyártók és a vásárlók körében is. A kivitelezőknek fontos, hogy könnyen megmunkálható, a vásárlóknak pedig, hogy szép az erezet és nagyon tartós. Ez az az alapanyag, ami szinten minden elvárásnak képes megfelelni.

Az is fontos, hogy a komód szép legyen!

Mint minden otthoni bútor esetében, úgy a komódoknál is fontos, hogy szép legyen a kiválasztott dara és jól illeszkedjen a meglévő darabokhoz. A 18 féle pácszínünknek és a több féle stílusnak köszönhetően Ön is biztosan megtalálja azt a komódot, ami sok éven keresztül praktikus és mutatós része lesz az otthonának.

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a pozdorja bútorok, melyek megfelelő kidolgozás után egész mutatósak tudnak lenni. Azonban tartósságban messze elmaradnak a fenyő bútoroktól. Ráadásul sok esetben csak előkészítik a terméket és Önnek kell otthon összerakni. Aki már szerelt össze ilyen bútort az nagyon jól tudja, hogy a nem mindig annyira egyértelmű leírásoknak köszönhetően sokkal hosszadalmasabb a munka, mint azt az elején gondoltuk. Sokszoer szakember nélkül kivitelezhetetlen a szerelés. Nálunk nem kell ezzel bajlódni, mivel mi egy kész bútort szállítunk, Önnek csak be kell pakolnia.


40 termék
Andi
38 termék
Anikó, Claudia, Éva
20 termék
Csanád
11 termék
Vanessa

Webáruház készítés