Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

Komódok

Minőségi fenyő komód

Praktikum

Egy igazán jó komód praktikus kialakítású. Ez azt jelenti, hogy kellő mennyiségű, méretű fiókkal rendelkezik. Vannak, akik a nagy fiókokat szeretik, míg mások számára a kisebbek a praktikusabbak. De olyan is előfordul, hogy mind a két típusra szükség lehet. Azért, hogy mindenki megtalálja az elképzeléseinek megfelelőt nálunk nagyon sok típusú kialakítás megtalálható.

Természetesen fontos a minőségi alapanyag!

A borovi fenyő régóta az egyik legnépszerűbb bútor alapanyag a gyártók és a vásárlók körében is. A kivitelezőknek fontos, hogy könnyen megmunkálható, a vásárlóknak pedig, hogy szép az erezet és nagyon tartós. Ez az az alapanyag, ami szinten minden elvárásnak képes megfelelni.

Az is fontos, hogy a komód szép legyen!

Mint minden otthoni bútor esetében, úgy a komódoknál is fontos, hogy szép legyen a kiválasztott dara és jól illeszkedjen a meglévő darabokhoz. A 18 féle pácszínünknek és a több féle stílusnak köszönhetően Ön is biztosan megtalálja azt a komódot, ami sok éven keresztül praktikus és mutatós része lesz az otthonának.

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a pozdorja bútorok, melyek megfelelő kidolgozás után egész mutatósak tudnak lenni. Azonban tartósságban messze elmaradnak a fenyő bútoroktól. Ráadásul sok esetben csak előkészítik a terméket és Önnek kell otthon összerakni. Aki már szerelt össze ilyen bútort az nagyon jól tudja, hogy a nem mindig annyira egyértelmű leírásoknak köszönhetően sokkal hosszadalmasabb a munka, mint azt az elején gondoltuk. Sokszoer szakember nélkül kivitelezhetetlen a szerelés. Nálunk nem kell ezzel bajlódni, mivel mi egy kész bútort szállítunk, Önnek csak be kell pakolnia.