Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

Rólunk

Komforttéka

 

Üdvözöljük a Komforttéka fenyőbútor és matrac webáruházban!

Cégünk több mint 35 éve, azaz 1985 óta foglalkozik fenyőbútorok és matracok értékesítésével. Célunk, hogy a minőséget és a természetes ergonómiát szem előtt tartva kiszolgáljuk azokat a vásárlókat, akik fontosnak tartják a kényelmet és a tartósságot.

A Komforttéka az ország egyik legnagyobb fenyőbútor és matrac áruháza. Vevőközpontú gondolkodásunk azt jelenti, hogy elsődleges szempontunk a vásárlóink elégedettsége. Versenyképes árainkkal és kiváló minőségű fenyőbútorainkkal, valamint matracainkkal raktárkészletről azonnal szállítható megoldásokat kínálunk. Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink a kiválasztott terméket rögtön otthonukban tudhassák.

Kínálatunkban megtalálhatók fenyőbútorok minden szoba berendezéséhez. Legyen szó hálószobáról, gyerekszobáról, nappaliról vagy étkezőről, nálunk megtalálja az ideális megoldást. Árukészletünkben szerepelnek egyszemélyes ágyak, gyerekágyak, franciaágyak, emeletes és galériás ágyak, komódok, szekrények, álló és fali polcok, tálalószekrények, asztalok, székek, íróasztalok, TV-állványok, cipőtartók, kiegészítő kisbútorok, kihúzható ágyneműtartós kanapék és még sok más.

Emellett széles választékban kínálunk különböző matracokat is, amelyek között ki is próbálhatja a helyszínen. Forgalmazunk gyógymatracokat, vákuum matracokat, biomatracokat, ortopéd matracokat, memory matracokat, hideg hab matracokat, kókuszmatracokat, valamint egyedi méretű matracokat is.

Látogasson el üzletünkbe, ahol folyamatosan megújuló, óriási raktárkészletről azonnal szállítható minőségi fenyőbútorainkat és matracainkat tekintheti meg. Segítőkész csapatunk szívesen áll rendelkezésére, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékeket.

Szállásadóknak

Emellett különösen büszkék vagyunk arra, hogy kiszolgálhatjuk a szállásadókat is. Tudjuk, mennyire fontos a vendégek kényelme és elégedettsége, ezért olyan bútorokat kínálunk, amelyek a legmagasabb színvonalon teszik emlékezetessé a vendégek tartózkodását. Ha Ön szálloda-, panzió-, vagy Airbnb-tulajdonos, forduljon hozzánk bizalommal, hogy megtaláljuk az Ön vállalkozásának legmegfelelőbb bútorokat.

 

Köszönjük, hogy a Komforttéka webáruházat választotta!