Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

BLOG
2022.05.27 11:48

0% THM

0% THM

A megismerkedésünk óta álmodoztunk egy szép, szeretettel teli otthonról. Az esküvőnk után prioritássá vált, hogy az álmunk ne csak álom legyen többé, ezért belekezdtünk a családi fészek felépítésébe.

Szerettünk volna egy olyan házat építeni, ami életünk végéig biztonságot nyújt számunkra. Előre gondolkoztunk, hiszen két gyermeket is szeretnénk, így nem volt kérdés, hogy külön-külön szobát kapjanak. A konyha, nappali, fürdőszoba, hálószoba mellett szerettem volna egy dolgozószobát és egy külön gardróbot is.

A világban történő események hatására az árak sajnos rohamosan emelkedni kezdtek.

Otthonunk bebútorozására sajnos már nem állt rendelkezésükre elegendő összeg. Sok álmatlan éjszaka, szomorúság után megtaláltuk a legtökéletesebb helyet, amely kiutat jelentett számunkra. A Komforttékát segítségével a közös otthonuk álma már nem álom többé. A Komforttékában lehetőségünk volt minőségi, precízen kidolgozott gyönyörű bútorokat vásárolni részletre, 0%-os THM-mel.

Szuper lehetőség, hiszen rövid időn belül hozzájuthattunk, fix törlesztőrészletet kell fizetünk. 500.000 Ft fölött pedig csak 20% önerőt kellett biztosítanunk a hitel igénybevételéhez.

A Komforttékában mindent megtaláltunk amire csak szükségünk volt. Fantasztikus szekrényekkel, ággyal, gyerekággyal, komódokkal, asztallal, kiegészítőkkel varázsolhattuk csodálatossá othonunkat!

Mindenben készségesen álltak segítségünkre, szakmai tapasztalatuk által pedig a felmerülő kérdéseinkre is kielégítő válaszokat kaptunk.

Számunkra hatalmas segítséget jelentett a Komforttéka által nyújtott hitel lehetősége, amiért mindig nagyon hálásak leszünk!

Ha te is álmaid otthonát építgeted, vagy csak új színt adnál otthonodnak, használd ki Te is a Komforttéka által nyújtott szenzációs hitel lehetőségét! Vásárolj kényelmesen, minőségi bútort részletre!