Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

BLOG
gyerekszoba
2022.02.15 10:01

Lakásfelújítás – de hányadik gondolatunk a gyerekszoba?

Lakásfelújítás – de hányadik gondolatunk a gyerekszoba?

Amikor azon agyalunk, mit kéne már idén kicserélni, felújítani vagy renoválni, általában mindig először a konyha, a nappali vagy a hálószobánk jut eszünkbe, hisz itt töltjük a legtöbb időt, amikor otthon vagyunk. A hibák akarva-akaratlanul is a szemünk elé kerülnek, szinte már fejből tudjuk az összes bicegő asztalt, megereszkedett ágyrácsot és túlzsúfolt szekrényt.

De hányadik gondolatunk a gyerekszoba?

Bizony, talán ez az otthonok leggyorsabban változó és leharcolódó része, hisz a gyerekek sok időt töltenek otthon, a szobájuk a váruk, ez pedig nagyban hozzájárul személyiségük fejlődéséhez. Az, hogy ez a fejlődés mindig pozitív irányba tartson, pedig sokszor a környezet függvénye is.

Érdemes hát megteremteni a legoptimálisabb környezetet, legyen szó a rend fenntartásáról, a kényelemről és a munkatérről is. Biztosítanunk kell elég helyet arra, hogy a gyermek minden téren ki tudjon teljesedni; íróasztal, komód, szerkény, könyvespolc és egy kényelmes ágy…

Érdemes fokozatosan végezni a felújítást vagy vadászni az akciókra, hogy minél többet spórolhassunk a renováció alatt, mégis beszerezzük a legjobb darabokat a gyermek számára. Mi a Komforttékánál állandó akciókkal készültünk nektek, melyek tökéletes alapot adnak az újrarendezéshez.