Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

BLOG
2021.05.13 11:35

OTP áruhitel - miért érdemes belevágni?

OTP áruhitel - miért érdemes belevágni?

Ebben az évben mi is igyekszünk sok újdonsággal és bővítéssel kedveskedni nektek; kuponakcióink mellett nagy újdonság az OTP áruhitel opció, mely most sokak számára megkönnyítheti a bútorvásárlást.

Immáron akár az otthonodból is megvásárolhatod új bútoraidat áruhitelre, így részleteiben is tudod fizetni a vásárlást, nem rögtön egyösszegben.

Az áruhitelre történő vásárlás menete nagyon egyszerű!

Először is válaszd ki a terméket, majd az alatta lévő kalkulátorral a neked megfelelő, kedvező futamidőt, a törlesztés idejét. Ezután tedd a kosárba a terméket, kattints a megrendelés gombra, majd erősítsd meg a megrendelésed. Töltsd ki a Kapcsolattartó és Számlázási adatokat, majd az elolvasásuk után fogadd el az ÁFSZ szabályokat is. Ezt követően már csak a szállítási módot kell kiválasztanod és az OTP áruhitel opciót, mint fizetési módot, majd egy utolsó ellenőrzés után mehet is a megrendelés!

Bár az áruhitel első pillanatban ijesztőnek tűnhet, azonban, ha hosszútávra tervezünk, akkor igen kedvező és pénztárcabarát megoldás. A Komforttéka skandináv borovi fenyőbútorai olyan darabok, melyek rendkívül strapabíróak és időtállóak; ha valaki hosszútávra keres megbízható bútort az otthonába, akkor jó helyen jár ehhez. Ebben a döntéshozatalban segít most az OTP áruhiteles vásárlás, mely tehát mindenki számára elérhetővé teszi a skandináv otthonok hangulatát prémium minőségű fenyőbútorokkal és részletfizetési lehetőséggel.

Annál is inkább új perspektíva ez, hisz június elsejéig biztosítjuk jelenlegi állandó kedvezményeinket; ha eddig csak gondolkodtál az új bútorok vásárlásán, akkor most itt az ideje belehúzni, hogy ne maradj le garantált kedvezményeinkről se, ugyanis június 1-től áremelésekre lehet számítani Claudia, Anikó, Leó, Markus, Vanessa stb. bútoraink esetében.