MFFkedvezmenyezettiinfoblokkkeretes.jpg 
   Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket!
  +36-76/482-108 +36-20/525-1819

Milyen a minőségi énidő?

Milyen a minőségi énidő?

Az énidő fogalma, mely az angolszász nyelvű országokból érkezett hozzánk, egyre elterjedtebb a hétköznapjainkban. Hogy mit jelent ez pontosan? Félreteszünk mindent; a munkát, a háztartást, a gyerekeket, az aggasztó gondolatokat meg teendőket, és csak magunkra fókuszálunk. Az ősz a bekuckózás évszaka, amikor másra sem vágyunk, csak egy szép nagy bögrében gőzölgő forró teára és egy kis időre önmagunkkal, amikor nem zavar meg minket senki és semmi, maximum az ablakon kopogó esőcseppek.

2020.09.23 14:30

Azonban a pihenés otthon csak akkor élvezhető, hogyha megvan hozzá a megfelelő közegünk is. Az ősz nemcsak a gyümölcsteáról, a meleg pokrócokról és a sütőtökös ételekről szól, hanem a saját kényelmünk megteremtéséről is. Mostanában egyre többet vagyunk otthon, így fontos, hogy amikor végre van alkalmunk lazítani, akkor az a lazítás valóban minőségi idő legyen önmagunkkal, ne csak egy kényelmetlen tízperces szünet az öreg kanapén, aminek már talán a macska is szétkaparta az oldalát és, ami nyomasztóan sötét hatást kelt, már délután négykor is.

A kedvenc helyeink legjobb darabját érdemes úgy megválasztanunk, hogy ne csak nyáron, hanem télen is adja azt a hangulatot, amiben jól tudjuk magunkat érezni; ha esik odakint, ha fúj a szél, nekünk a béke szigetén kell magunkat éreznünk, bármilyen évszakban is járunk. 

A Vanessa kanapé natúr színeivel és választható huzatával talán a legjobb választás, amit megtehetünk magunkkal a hideg idő beköszöntésével. Nemcsak tökéletes kuckó egy takaróval és teával a kezünkben, de világos színeivel még a szobát is feldobja, nem érezzük majd nyomasztónak a hangulatát a gyorsan sötétedő időben. 

Ha felkeltette az érdeklődésed, megtekintheted a kanapét a választható huzatokkal együtt itt:

https://fenyobutor24.hu/spd/011702010101008769/Vanessa-kihuzhato-kanape-agykeret-agyraccsal-agyne