Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

BLOG
2020.09.30 09:00

Home office prémium minőségben

Home office prémium minőségben

„Én ma ki se akarok kelni az ágyból!” – gondoljuk magunkban szinte minden reggel. Az ősz nem sokat segít a hozzáállásunkon, ugyanis odakint esik, hideg van, fúj a szél és akkor sem sokkal jobb a helyzet, hogyha otthonról dolgozunk.

. Sötét van, nem süt már be a nap az ablakon, és állandóan meleg italokat készítünk, hogy ne fagyjunk meg reggelente, miután kikászálódtunk az ágyból. Hát ha még rosszul is aludtunk, a rosszkedv csak hatványozódik. A reggelek sosem könnyűek, de ősszel kimondottan nehezek így, ha az időt nem is tehetjük jobbá, de a pihenésre adhatunk javaslatot.

Mondjuk miért is ne maradhatnák ágyban egész nap, ha éppen úgyis otthonról dolgozunk?

Itt az ideje kihasználni a home office nyújtotta lehetőségeket a lehető legkomfortosabban, egy kényelmes ágyban, lehetőleg minél több párnával, no meg egy isteni teával a kezünkben. Egy finoman megmunkált ágykeret és egy kimondottan abba illeszkedő matrac kényelménél aligha lehet jobb munkakörnyezetet és kedélyjavítót találni a nyirkos, őszi reggeleken, amikor szívünk szerint a másik oldalunkra fordulnánk inkább.

Ha nem akarunk hátfájást, de imádjuk a kényelmet, akkor ránk fér a Henrik ágykeret, amin nemcsak kényelmesen elférünk, de tudunk benne géppel az ölünkben is dolgozni, no meg lazulni egész nap, ha úgy tartja kedvünk.

Ha te is éhezel a kényelemre, akkor érdemes megnézned a kínálatunkat: https://fenyobutor24.hu/Henrik-agynemutartos-agy-180