Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

BLOG
2021.06.22 10:58

6 egyszerű lakberendezési tipp, hogy könnyebbé tedd az életed

6 egyszerű lakberendezési tipp, hogy könnyebbé tedd az életed

Szeretnéd egy kicsit felrázni a hétköznapjaid? Könnyebé tenni az otthonlétet? A Komforttékával hoztunk nektek néhány tippet, aminek ti is hasznát vehetitek a hétköznapokban!

Fontos a tárolás! – Észre se vesszük a hétköznapokban, mennyi mindenünk áll a széken, az asztalon, vagy épp a szárítóra teregetve… Jogosan merül fel a kérdés, hogy van-e nekünk elég helyünk a pakolásra? Ha a válasz bizonytalan, bizony ideje beszereznünk egy új komódot vagy szerkényt, amiben eltüntethetjük állandóan a lakás valamelyik pontján hánykolódó holmijainkat.

Ágytakarók – mégis minek? – Egy új ágytakaró apróságnak tűnhet, azonban igazán feldobja a szobád megjelenését, új külsőt kölcsönöz neki, ezáltal a hangulatodat is feldobja. Higgy nekünk, bár apróságnak tűnik, csodákra képes.

Polcok mindenhová! – Néha elfeledkezünk róla, mennyi üres falfelületünk is van, hajlamosak vagyunk csak szekrényekben, komódokban és tárolódobozokban gondolkodni, azonban érdemes egy kicsit feljebb is tekintenünk a szemmagasságnál. A polcok mostanában kimenni látszanak a divatból, azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy nemcsak hasznosak, de egy jó elrendezésben még a szobát is öltöztetik, a helyünket pedig nem veszik el.

Válassz ágyneműtartós ágyat – A helytakarékos ágyak nagyban megkönnyítik az életünket, hisz nemcsak praktikusak, de stabilak és nagyon időtállóak is, köszönhetően borovi fenyő anyaguknak, melyből a Komforttékánál készülnek.

Gondolkodj világosban – A natúr fa vagy visszafogott színűre festett, lakkozott bútorok világosabb hatást kölcsönöznek otthonodnak, ezzel bizonyítottan jobb közérzetet teremtenek és a teret is nagyobbnak láttatják. Vedd magad körbe olyan bútorokkal, melyek nemcsak jól néznek ki, de még az idegeidre is nyugtató hatással vannak!

El az útból! – Sokaknak kimegy a fejéből, hogy a lakberendezés nem a nappaliban kezdődik. Belépünk otthonunk előszobájába – ugye nem kellemes, ha zsúfoltság fogad vagy, ha épp felbukunk egy cipőben? Pakolj el az utadból, ne kelljen kerülgetned a család cipőit vagy ledobott kabátjait, fogadjon téged az előszobában is rend, ami fontosabb, mint elsőre gondolnánk. Egy fogas és cipősszekrény egy-kettőre megoldja a problémád.

Ha te is élnél néhány újítással az életedben, akkor bátran a figyelmedbe ajánljuk webáruházunk, ahol akár egyedi csomagajánlattal is házhoz szállítjuk neked otthonod legújabb darabjait: https://fenyobutor24.hu/