Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

BLOG
2021.08.11 10:30

Sulikezdés a Komforttékával

Sulikezdés a Komforttékával

Hamarosan újra szeptember és sulikezdés! Mivel talán a gyerkőcöknek újra otthon kell tölteniük az iskolaidő jelentős részét, így nem árt odafigyelnünk, van-e megfelelő hely arra, hogy a kisebbek kényelmesen tudjanak otthonról tanulni.

Az íróasztalok és székek rendkívül fontos szerepet játszanak egy otthoni „osztályterem” kialakításában. Szem előtt kell tartanunk, hogy az asztallap elég magas legyen, nehogy a gyerek egész nap görnyedt háttal nézze a kijelzőt, figyelnünk kell arra, hogy elég szélesnek bizonyuljon az asztallap, helyet adva minden apróságnak, a stabilitásról nem is beszélve. Nem árt, ha az íróasztal vagy számítógépasztal felülete nemcsak csiszolt, de festett vagy lakkozott is, így nagyobb eséllyel kerüljük el a szálkákat, húzzuk ki a szálat pulóverünkből, arról nem is beszélve, hogy sokkal tovább megőrzi a fabútor a frissességét is.

Ha már beruházunk egy igazán strapabíró fenyőből készült íróasztalra a sulikezdés alkalmából, akkor érdemes egy teljes csomagot vennünk, amely konténert is tartalmaz és festést is igényelni hozzá. Hosszútávon a legkényelmesebb és legotthonosabb hely lesz, ahol a gyerek szívesen tölti majd az idejét, ha suliról, ha hobbiról van szó!