Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

BLOG
2021.03.22 13:09

Milyen a tömörfa bútor?

Milyen a tömörfa bútor?

A natúr fabútorok hangulatához semmi sem fogható; a fa élettel tölti meg az otthonokat, igazán hangulatos külsőt kölcsönözve minden háznak. Azonban nem minden fabútor egyforma; hallottatok már a tömör bútorokról?

A natúr fabútorok hangulatához semmi sem fogható; a fa élettel tölti meg az otthonokat, igazán hangulatos külsőt kölcsönözve minden háznak. Azonban nem minden fabútor egyforma; hallottatok már a tömör bútorokról?

A tömörfa bútorokat onnan ismerhetjük meg könnyedén, hogy anyaguk más, mesterséges bútorlapokkal szemben nem tartalmaz nem-fa anyagokat, például ragasztót vagy műanyagot, emiatt megnő ellenállóképessége, strapabírósága és időtartama is. Nehezebbek, mint a többi bútor, de illatuk, tapintsuk is teljesen más, természetes.

Napjainkban a tömörfa szóhoz egyértelműen a minőség szó társul; a fenyő élen jár a bútoriparban, mint az egyik legkedveltebb anyag, hisz egy olyan örökzöld puhafa, amely gyorsan nő és rendkívül ellenálló fajta is. A fenyő az idők során nem szálkásodik, roncsolódik vagy puhul el. Ez sokszor a bútorok árában is megmutatkozik, azonban nem szabad, hogy ez megriasszon bennünket hiszen, ha fenyőbútorokat veszünk, akkor kétség sem férhet hozzá, hogy minőségi bútorhoz jutunk hozzá, nem egy mesterséges darabhoz, amely csak néhány évig használható. A fenyőbútorok nemcsak patinás külsőt kölcsönöznek az otthonunknak, de egy biztos alapot is adnak, hisz tudjuk, ha fenyőt vásárolunk, jó tíz évig nem kell törnünk a fejünket egy másik bútoron sem.

A natúr fenyőbútoraink külsejét ajánlatos lakkozással és pácolással biztosítani, hogy megóvjuk őket a karcolásoktól, ételfoltoktól vagy épp a gyerekek kézlenyomataitól. Sok más fafajtával ellentétben a borovi fenyő erezete rendkívül könnyen pácolható, lakkozható és festhető, így nemcsak natúr, de szinte minden színben a csokoládébarnától kezdve a tengerkéken át a cseresznye színéig minden árnyalatban élvezhetjük és személyre szabhatjuk őket.

 

Ha minőségi, személyre szabott bútorokkal szeretnéd körbevenni magad, akkor itt a remek alkalom szétnézni a webáruházunkban és aktuális akcióink között: https://fenyobutor24.hu/kuponkedvezmeny?fbclid=IwAR2mayHnxWOU-NBoPKDC_vjZWUmGwJ6dop-KHjtmEyuOp6T6PEYf2B0tJHw