Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

BLOG
2021.04.26 12:30

Lakberendezési trendek 2021. (II. rész)

Lakberendezési trendek 2021. (II. rész)

Folytatjuk 2021 lakberendezési trendjeinek ismertetését néhány nagyon izgalmas újítással az előző évekhez képest.

A vidéki hangulat berobbant a lakberendezési világba, sokan újra a vidék felé fordulnak, maguk mögött hagyva a nagyvárosi zsúfoltságot, sok színt és gazdag mintázatokat. Az egyik legnagyobb újítás, hogy 2021-ben ismét nyitottunk a natúr fa felé, amely megteremti a vidéki vintage hangulatot, amelyet olyan sokan hiányolnak az életükből a vírus miatt lakásban töltött idejük alatt, s, amellyel igazán könnyű azonosulni, hiszen letisztult, átlátható, egyszerűsége miatt azonban mégis nyugalmat áraszt.

A falak, bútorok színei mellett fontos említést tennünk a formákról is. Míg az előző években leginkább a hegyes, éles formák domináltak, ezzel szemben idén a lekerekített formák élveznek prioritást. Ez nemcsak a gyerekek számára sokkal biztonságosabb, de a hegyes vonalak nélkül a légkör is sokkal harmonikusabb, biztonságosabb, ez pedig igen fontos, hogyha sok időt töltünk otthonunkban.

2021-ben tehát törekedjünk egyszerűségre, mind a színekben, mind a festésben, keressük a világos színeket, illetve a natúr bútorokat, amelyek egyszerűségükkel fognak elbűvölni minket, továbbá igyekezzünk minél több lekerekített szélű, finom vonalú bútorral gazdagítani otthonunk. Garantáltan jobb lesz az otthon töltött idő, ha leváltjuk a sötét színeket és barátságtalan formákat!

Ebben pedig a Komforttéka is tud segíteni; nézd át borovi fenyőből készült prémium minőségű kínálatunk itt: https://fenyobutor24.hu/