Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

Anikó termékek

Az Anikó termékcsalád a modern és letisztult vonalak kedvelőinek terveztük. Ebben a családban sokféle komód és stabil ágykeret, valamint ágyneműtartós ágy közül válogathatnak vevőink, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern hálószobák és nappalik világába. Az Anikó bútorok minimalista stílusa és praktikus kialakítása ideális választás a mai kor igényeinek megfelelő otthonok számára. Természetesen itt is a minőségi fenyőfa az alapanyag, biztosítva ezzel a termékek hosszú élettartamát és elegáns megjelenését.


28termék 128
Anyaga:
Tömörfa
Szállítási határidő:
7-10 nap
144 900 Ft
RRP: 174 590 Ft 
28termék 128

Jellegzetességek:

Komódok: 

Az Anikó termékcsalád különleges, görgős sínekkel felszerelt komódjai olyan tárolóbútorok, amelyeknek fiókjai görgős sínekre vannak szerelve, lehetővé téve a sima és könnyű kinyitást és bezárást. Ez a kialakítás még praktikusabbá teszi a komód használatát, mivel a görgős mechanizmus segítségével a fiókok akkor is könnyen mozgathatók, ha nehezebb tárgyakat tárolunk benne. Így ideális megoldást kínál a mindennapi használatra.

Főbb jellemzők:

  • Elérhető magasságok: 92 cm és 110 cm
  • Többféle verzióban kapható
  • Görgős sínekkel szerelve a könnyű használat érdekében
  • 110 cm feletti magasság esetén az Anikó névvel jelölve

Ágyak:

Az Anikó termékcsalád ágyneműtartós ágy beépített tárolóhellyel rendelkezik az ágy alatt. Ideális ágyneműk, takarók és egyéb ágyi kiegészítők tárolására. Két fő típusa létezik: az oldalra nyitható, ahol a tárolórekesz az ágy egyik oldalán nyílik, és az elölről nyitható változat, amely általában az ágy lábánál található és felhajtva nyílik, megkönnyítve a hozzáférést az ott tárolt paplanokhoz és takarókhoz.

Főbb jellemzők:

  • Magasabb fejvég
  • Fekvő magasság: 28 cm, matrac számára
  • Ágyneműtartós változat gázrugóval felszerelve

Mi az a gázrugós ágyneműtartó?

A gázrugós ágyneműtartó egy olyan ágytípus, amely beépített tárolóhellyel rendelkezik, és egy gázrugó mechanizmus segítségével nyílik. Ez a rendszer lehetővé teszi a tárolórekesz könnyű, biztonságos nyitását és zárását. Használata megkönnyíti az ágyneműk, párna, takarók és egyéb kiegészítők tárolását a fekvőhely alatti térben. A gázrugók stabil támogatást nyújtanak, így a matrac és a tárolófedél emelése minimális erőfeszítéssel történik, javítva az ágy használatának kényelmét és funkcionalitását.

 

A környezetünk védelmében a jótállósi jegyet, elektronikus formában érhetik el. Kérjük csak akkor nyomtassák ki ha tényleg szükséges, ezzel is óvjuk a környezetünket.

A termékcsaládhoz tartózó jótállási jegyet innen töltheti le.

Jótállási jegy