Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

Max Europa matrac 90
Max Europa matrac 90
80 900 Ft 
72 900 Ft

Max Europa matrac 90

Kétoldalas matrac - 7 zónás zsebrugók

A zsebrugók pontrugalmassága teszi lehetővé a tökéletes illeszkedést a test formájához.

A rugókat jó minőségű szövettel vannak bevonva, ami lehetővé teszi a rugók zaj szigetelését.


Máshol látta olcsóbban?
Rendelhető
10
Megtakarítás 8 000 Ft
72 900 Ft
80 900 Ft 
Részletek

LATEX HAB!!!

Szintetikus latex és természetes gumifa tej kombinálásával nyert. A latexet nagy tartósság és pontrugalmasság jellemzi, tökéletesen alkalmazkodik a test formájához, és magas alvási kényelmet garantál. A lyukrendszernek köszönhetően a matrac belseje folyamatosan szellőzik. Ezenkívül antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

Rendkívül rugalmas hab    

Technológiailag fejlett, rendkívül rugalmas poliuretán hab. Szerkezetének köszönhetően a testtartás, a kényelem és a rugalmasság (rugalmasság és rugalmasság) sokkal jobb paraméterei érhetők el. A nagy rugalmasságú hab a standard habszivacshoz képest sokkal nagyobb rugalmasság jellemzi, ami jelentősen növeli a matrac kényelmét és meghosszabbítja annak élettartamát.

A matrac közepesen kemény    

Matrac közepes keménységi osztályú - 7 keménységi zóna    

A matracban használt betét 7 keménységi zónával rendelkezik.A 7 zónás kialakítás kiváló illeszkedést és a test anatómiai felépítésének alátámasztását teszi lehetővé.

Mosható huzat    

A mosható huzat alaptartozék

Ortopédiai    

Ortopédiai tulajdonságokkal rendelkező matrac.

 

EUROPA egy zsebmatrac 7 keménységi zónával, mindkét oldalán 3 cm vastag, rendkívül rugalmas habszivacs, egyik oldalán 3 cm vastag LATEX. Rugók 262 db/m2

Ennek a matracnak a zsebrugói, egyenként külön szövethuzatban, egymástól függetlenül működnek, így az ún. a matrac pontrugalmassága.

 

Ezért az egyik rugó elhajlása nem feltétlenül okozza a többi rugó észrevehető reakcióját. Ha hason fekszel és a könyöködre támaszkodsz, a könyök alatti és nagyon közeli rugók meghajlanak. A matrac fennmaradó felülete változatlan marad. A rugót körülvevő zseb úgy van beállítva, hogy biztosítsa a matrac lehető legjobb rugalmasságát.

 

Hasonlóképpen, ha Ön fekszik, és egy másik személy fekszik Ön mellett. Sokkal-sokkal magasabb az alvási komfortérzet, különösen, ha partnere nyugtalanul alszik, izeg-mozog és gyakran változtat testhelyzetet. Hiába alszol egy matracon, az eredmény olyan, mintha két külön ágyon aludna.A 7 keménységi zónával rendelkező matracoknál ezek a zónák kisebbek, és a csípő (kemény) és a váll között egy további közepes keménységű zóna jelenik meg (lágy) zónák. A hétzónás matrac a legoptimálisabb, az emberi anatómiai felépítéshez leginkább igazodó matrac.

 

Az "EUROPA" matrac latex vastagsága 3 cm. A latex betét használatának köszönhetően a matrac növeli a pontrugalmasságát, és jobban ellenáll a deformációnak. A latex természetes, higiénikus és antibakteriális anyag. Megakadályozza a baktériumok, gombák és penészgombák kialakulását.A latex matracbetét belsejében lévő lyuk- és csatornarendszer szellőző funkcióval rendelkezik.

 

A matrac téli (birkagyapjú) - nyári (pamut) bevonattal rendelkezik.

A matrac előnyei:

 

- LATEX 3 cm. 

 

- NAGYON RUGALMAS HAB 3 cm. 

 

- 7 KEMÉNYSÉGI ZÓNA

 

- ZSEBRUGÓK (mindegyik külön zsebben)

 

- KÉTOLDALAS MATRAC

 

- ANTIALLERGIA KÖTÖTT BURKOLAT, TARTOZOTT

 

- MAGASSÁG KB. 19 cm.

 

- MÉRETE: 100x200

 

- KÖZEPES KEMÉNY MATRAC

 

- TÉLI - NYÁRI változat


Adatok
Brand:
Komforttéka
Kategória:
matrac
Termék szélessége:
90 cm
Termék magassága:
16 cm
Termék mélysége:
200 cm
Szállítási idő:
Amennyiben nincs raktáron 20 munkanapon belül
Cikkszám:
35385
Hitelkalkulátor
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek