Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

10

Max Europa matrac 90

Cikkszám: 
35385

Kétoldalas matrac - 7 zónás zsebrugók

A zsebrugók pontrugalmassága teszi lehetővé a tökéletes illeszkedést a test formájához.

A rugókat jó minőségű szövettel vannak bevonva, ami lehetővé teszi a rugók zaj szigetelését.


Máshol látta olcsóbban?:
Személyes átvétel

Kecskeméten INGYENESEN átveheti 

előre egyeztetett időpontban!

 

 

80 900 Ft 
72 900 Ft
Megtakarítás 8 000 Ft
Kedvezményeket keres?
Hitelkalkulátor
Részletek

LATEX HAB!!!

Szintetikus latex és természetes gumifa tej kombinálásával nyert. A latexet nagy tartósság és pontrugalmasság jellemzi, tökéletesen alkalmazkodik a test formájához, és magas alvási kényelmet garantál. A lyukrendszernek köszönhetően a matrac belseje folyamatosan szellőzik. Ezenkívül antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

Rendkívül rugalmas hab    

Technológiailag fejlett, rendkívül rugalmas poliuretán hab. Szerkezetének köszönhetően a testtartás, a kényelem és a rugalmasság (rugalmasság és rugalmasság) sokkal jobb paraméterei érhetők el. A nagy rugalmasságú hab a standard habszivacshoz képest sokkal nagyobb rugalmasság jellemzi, ami jelentősen növeli a matrac kényelmét és meghosszabbítja annak élettartamát.

A matrac közepesen kemény    

Matrac közepes keménységi osztályú - 7 keménységi zóna    

A matracban használt betét 7 keménységi zónával rendelkezik.A 7 zónás kialakítás kiváló illeszkedést és a test anatómiai felépítésének alátámasztását teszi lehetővé.

Mosható huzat    

A mosható huzat alaptartozék

Ortopédiai    

Ortopédiai tulajdonságokkal rendelkező matrac.

 

EUROPA egy zsebmatrac 7 keménységi zónával, mindkét oldalán 3 cm vastag, rendkívül rugalmas habszivacs, egyik oldalán 3 cm vastag LATEX. Rugók 262 db/m2

Ennek a matracnak a zsebrugói, egyenként külön szövethuzatban, egymástól függetlenül működnek, így az ún. a matrac pontrugalmassága.

 

Ezért az egyik rugó elhajlása nem feltétlenül okozza a többi rugó észrevehető reakcióját. Ha hason fekszel és a könyöködre támaszkodsz, a könyök alatti és nagyon közeli rugók meghajlanak. A matrac fennmaradó felülete változatlan marad. A rugót körülvevő zseb úgy van beállítva, hogy biztosítsa a matrac lehető legjobb rugalmasságát.

 

Hasonlóképpen, ha Ön fekszik, és egy másik személy fekszik Ön mellett. Sokkal-sokkal magasabb az alvási komfortérzet, különösen, ha partnere nyugtalanul alszik, izeg-mozog és gyakran változtat testhelyzetet. Hiába alszol egy matracon, az eredmény olyan, mintha két külön ágyon aludna.A 7 keménységi zónával rendelkező matracoknál ezek a zónák kisebbek, és a csípő (kemény) és a váll között egy további közepes keménységű zóna jelenik meg (lágy) zónák. A hétzónás matrac a legoptimálisabb, az emberi anatómiai felépítéshez leginkább igazodó matrac.

 

Az "EUROPA" matrac latex vastagsága 3 cm. A latex betét használatának köszönhetően a matrac növeli a pontrugalmasságát, és jobban ellenáll a deformációnak. A latex természetes, higiénikus és antibakteriális anyag. Megakadályozza a baktériumok, gombák és penészgombák kialakulását.A latex matracbetét belsejében lévő lyuk- és csatornarendszer szellőző funkcióval rendelkezik.

 

A matrac téli (birkagyapjú) - nyári (pamut) bevonattal rendelkezik.

A matrac előnyei:

 

- LATEX 3 cm. 

 

- NAGYON RUGALMAS HAB 3 cm. 

 

- 7 KEMÉNYSÉGI ZÓNA

 

- ZSEBRUGÓK (mindegyik külön zsebben)

 

- KÉTOLDALAS MATRAC

 

- ANTIALLERGIA KÖTÖTT BURKOLAT, TARTOZOTT

 

- MAGASSÁG KB. 19 cm.

 

- MÉRETE: 100x200

 

- KÖZEPES KEMÉNY MATRAC

 

- TÉLI - NYÁRI változat


Adatok
Kategória:
Matrac
Matrac méret:
90x200
Termék mélysége :
200 cm
Brand:
Komforttéka
Termék szélessége :
90 cm
Termék magassága :
16 cm
Szállítási idő :
Amennyiben nincs raktáron 20 munkanapon belül
Csomagajánlatok
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Max Europa matrac 90
Max Europa matrac 90
10
80 900 Ft 
72 900 Ft