PALMEA matrac
A matrac fő rétege Bonnell rugókból áll, amelyek jól alkalmazkodnak a felhasználó alakjához. Különböző súlykategóriákban is remekül működnek. A matracban használt szerkezet biztosítja a megfelelő szellőzést. A matrac felső rétegére poliuretán habot használtak, amely megfelelő alátámasztást biztosított a gerinc teljes hosszában. A szerkezetet COCONUT MAT-mal merevítették , növelve a stabilitását. A legmagasabb minőség és az ügyfelek elégedettsége érdekében a matracok gyártásához HYPOALLERGENIC anyagokat használunk . Az általunk használt alapanyagok csökkentik a poratkák kialakulásának lehetőségét, ami lehetővé teszi az allergiások nyugodt alvását.
Comfort huzat:
Kiváló minőségű anyagból készült. Az egyoldalas foltvarrásnak köszönhetően kivételesen bolyhos és finom tapintású. Az anyagot nagy tartósság és fényes kialakítás jellemzi. A huzat korlátozza a poratkák felhalmozódását, ezért allergiásoknak és érzékeny embereknek ajánlott. Minden belső csatlakozás overlock öltéssel van rögzítve. A cipzár lehetővé teszi a huzat eltávolítását a matracról. 40 fokig mosható.
Rétegek
Kókusz - kókuszrostok biztosítják a matrac fokozott keménységét és tartósságát. |
Tartós, deformációálló hipoallergén poliuretán hab. |
A Bonnell rugós matracok nagyon jól alkalmazkodnak a testhez. Felületi rugalmasság jellemzi őket, aminek köszönhetően a matracok minden súlykategóriához megfelelőek lesznek. |
A filc meghosszabbítja a matrac élettartamát – kiváló szigetelés a rugók és a habréteg között. |
|
|
|
|
A gyártáshoz használt technológiák
A modern technológia magában foglalja a rugókat mélyen edzett anyagból, amely hidegen is rugalmas, ami lehetővé teszi a rugók élettartamának meghosszabbítását és funkcionális tulajdonságaik javítását.
|
Speciálisan kiválasztott anyagból készült zsebek, amelyek ellenállnak a deformációnak és megnövelt rugalmassági tényezővel.
|
Eljárás a formában lévő zsebek hőmérsékletnek és mechanikai deformációnak ellenálló anyaggal való összekapcsolására, amely jelentősen meghosszabbítja a rugós forma élettartamát.
|
|
|
|