Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

Matracok

Nem mindegy a matrac minősége, hiszen napunk egyharmad részét az ágyunkban töltjük. Nagyon fontos, hogy az alvás pihentető legyen és az ágykeret színvonala is befolyásolja, hogyan kezdjük a napot. Kipihenten, energikusan, jókedvűen, vagy nyomott hangulatban, letargikus állapotban. Ismerje meg különböző típusú matracainkat, amelyek kiváló komfortot és támogatást nyújtanak minden alvási stílushoz.

Memóriahabos matracok

A memóriahabos matracok ideális választás azok számára, akik a tökéletes alvási élményre vágynak. Ezek a matracok pontosan követik a testkontúrokat, így csökkentve a nyomáspontokat, amely elősegíti a zavartalan pihenést és megakadályozza a hát- és ízületi fájdalmak kialakulását.

Hideg Habos matracok

A hideg habos matracok hosszú élettartamú és kiemelkedő alátámasztást nyújtó választékok, amelyek éveken át megőrzik formájukat és komfortjukat. Ezek a matracok különösen ajánlottak allergiások számára, mivel hipoallergén tulajdonságukkal csökkentik az allergének jelenlétét az alvási környezetben.

Rugós matracok

Rugós matracaink a hosszú élettartamukról és rugalmasságukról ismertek. Választható különböző keménységi szintekben, lehetővé téve minden vásárló számára, hogy megtalálja a számára legideálisabb komfortot. A rugalmas felépítés nemcsak kényelmet, hanem könnyű felkelést és lefekvést is garantál, így ideális választás azok számára, akik nehezen mozognak.

Kókuszos matracok

A kókuszos matracok természetes kókuszrost anyagukkal biztosítják a kiváló légáteresztő képességet, amely egy hűvösebb és szellősebb alvási környezetet teremt. Ezek a matracok nemcsak hűvösek, de tartósságuk és ellenálló képességük révén hosszú távú használatot is garantálnak. A kókuszrost anyag antibakteriális tulajdonságai hozzájárulnak egy egészségesebb alvási környezet megteremtéséhez.

Ergonomikus párnák

Az ergonomikus párnák kulcsfontosságúak az optimális alvási környezet megteremtéséhez. Ezek a párnák úgy vannak kialakítva, hogy támogassák a nyakat és a fejet, csökkentve ezzel a nyaki fájdalmakat és elősegítve a gerinc természetes ívének megőrzését alvás közben. Ideálisak mindazok számára, akik gyakran ébrednek fej- vagy nyakfájással.

Gyerekmatracok

Gyerekmatracaink biztonságos és kényelmes alvást biztosítanak a legkisebbek számára. Ezek a matracok megfelelnek a gyermek testének alakulásához szükséges támogatást nyújtva, miközben biztosítják a megfelelő légáteresztést és higiéniai feltételeket. Tartósak és könnyen tisztíthatóak, így a szülők nyugodtan alhatnak, tudván, hogy gyermekük egészséges környezetben alszik.

Felületjavítók

A felületjavítók (mattress toppers) remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy meglévő matracán új életet leheljen, növelve annak kényelmét és meghosszabbítva élettartamát. Ezek a toppers rétegek extra puhaságot és támogatást biztosítanak, miközben javítják a matrac légáteresztő képességét is.

Matracvédők

A matracvédők esszenciális tartozékok a matracok hosszabb élettartamának biztosítása érdekében. Védelmet nyújtanak a szennyeződések, folyadékok és atkák ellen, ezzel megőrizve a matrac tisztaságát és frissességét. A matracvédők könnyen levehetőek és moshatóak, így egyszerűen fenntartható a higiénia.

Egyszerű habmatracok

Az egyszerű habmatracok gazdaságos és praktikus megoldást nyújtanak azok számára, akik egyszerű, mégis kényelmes alvási felületet keresnek. Ezek a matracok könnyen szállíthatóak és ideálisak ideiglenes vagy ritkán használt hálószobákba, például vendégszobákba.

Mindegyik matracunk gondosan kiválasztott anyagokból készül, figyelembe véve ügyfeleink különböző igényeit és alvási szokásait. Válogasson webáruházunk széles kínálatából, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb matracot, hogy minden éjszaka pihentető alvással telhessen.