Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

Virágtartók

Borovi fenyő virágtartók

Ön is szereti a virágokat? Nem tud betelni velük, de nincs elég helye? Jól jönne néhány praktikus virágtartó? Akkor tekintse meg a kínálatunkat!

Minőségi borovi fenyő virágtartók

A borovi fenyő már sok éve a legnépszerűbb bútor alapanyag a gyártók és a vásárlók körében. Könnyen megmunkálható, szép a színe és az erezete és nagyon tartós. Így nem is meglepő, hogy miért kedvelik olyan sokan.

Hány virágnak keres új helyet?

4,5,7 vagy 15? Sok jó virág kis helyen is elfér. Legalább is, ha jól sikerül tartót választani. A mi virágtartóink úgy vannak kialakítva, hogy minden felhasználói igénynek megfeleljenek, akkor is, ha legszívesebben egy saját arborétumot hozna létre a nappaliban.

Milyen színben keresi?

A dió, az antik vagy a hófehér a kedvence, ha bútorról van szó? Esetleg régóta vágyik egy szép cseresznye vagy olíva zöld virágtartóra? Kínálatunkban 18 különböző szín található, így Önnek bőven van lehetősége válogatni.

Nálunk nem kell legóznia

Sok bútorgyártó cég lapra szerelt állapotban egy dobozban adja át a termékeit és a vásárlónak kell otthon összeszerelnie. Mi ezt a terhet nem akarjuk Önre helyezni, ezért a virágtartóinkat is összeszerelt állapotban értékesítjük. Önnek már csak az a dolga, hogy elhelyezze rajta a kedvenc virágait.

 

 


11termék 111
11termék 111