Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

Claudia termékek

A Claudia termékcsalád kínálatában minden megtalálható, ami egy igazán otthonos és elegáns helyiség berendezéséhez szükséges. A lenyűgöző kialakítású szekrények, stílusos komódok, praktikus előszobafalak és letisztult tükrök között mindenki megtalálja a stílusához megfelelő darabot. Mindegyik bútor kiváló minőségű fenyőből készült, ami nemcsak a tartósságot, hanem az időtlen szépséget is garantálja.


64termék 164
Anyaga:
Tömörfa
Szállítási határidő:
7-10 nap
108 800 Ft
RRP: 131 100 Ft 
64termék 164

Claudia bútorcsalád tagjai:

Komódok és tárolók:

A komód egy sokoldalú tároló bútordarab, amely általában alacsony, széles és fiókokkal rendelkezik a különféle tárgyak, mint például ruházat, dokumentumok vagy egyéb kisebb eszközök rendezett tárolására. Stílusos és funkcionális, gyakran használják nappalikban, hálószobákban vagy előszobákban dísztárgyak, lámpák vagy keretbe foglalt fotó kihelyezésére is.

A cipőtároló szekrény egy speciálisan tervezett bútordarab, amelynek célja a cipők rendezett és elérhető tárolása otthonokban vagy irodákban. Általában keskeny és magas kialakítású, több polccal vagy rekesszel ellátva, amelyek ideálisak különböző méretű és stílusú lábbelik számára, segítve ezzel a helytakarékos és esztétikus rendszerezést.

Főbb jellemzők:

  • Oldalsó perem nélküliek, így sorolhatóak
  • 77 cm magasságig Claudia név alatt érhetőek el a webáruházban
  • Jellegzetes pogácsa láb és íves tetőfenék kialakítás



Ágyak:

A fenyőből készült Claudia matracos ágykeretek olyan ágytípusokhoz tartoznak, amelyek egy integrált, kivehető matracrésszel rendelkeznek, lehetővé téve a matrac könnyű cseréjét anélkül, hogy az egész ágytól meg kellene szabadulni.

Az egyszemélyes ágykeretek tökéletes megoldást kínálnak kisebb méretű hálószobákba vagy vendégszobákba.

A kétszemélyes ágykeretek szélesebbek, kényelmes alvóteret biztosítva két személy számára, így párok vagy nagyobb alvóteret igénylő egyének számára ideálisak.

Főbb jellemzők:

  • Alacsonyabb fejvég
  • Fekvő magasság: 28 cm, matrac számára



További Termékek:

Éjjeliszekrények, szekrények, vitrinek és polcok

Az éjjeliszekrény általában az ágy mellett elhelyezkedő, kisméretű tároló bútordarab, amely praktikus helyet biztosít az esti olvasáshoz szükséges könyveknek, éjjeli lámpának vagy az ébresztőórának. Gyakran fiókokkal vagy nyitott polcokkal rendelkezik a személyes tárgyak elrejtett vagy könnyen hozzáférhető tárolására.

A Claudia bútorcsalád kettő-, illetve háromajtós szekrényei nagy méretű tárolóeszközök, amelyet elsősorban ruházat tárolására alkalmasak, akár akasztókon, polcokon, vagy fiókokban. Tágas belső terével és gyakran beépített rendszerezési lehetőségekkel a rendszerezett és átlátható ruhatárolás ideális megoldása.

A vitrines szekrény üvegajtókkal ellátott tároló bútordarab, amely lehetővé teszi a dísztárgyak, könyvek vagy gyűjtemények pormentes kihelyezését és megőrzését. Elegáns megjelenésével nem csak tárolóeszköz, hanem a lakás dekoratív eleme is.

A polcos szekrény sokoldalú tároló megoldás, amely nyitott vagy zárt polcokkal rendelkezik a könyvek, dossziék, dekorációs tárgyak vagy egyéb eszközök szervezett tárolására. Különböző méretben és stílusban kapható, így minden helyiséghez és igényhez igazítható.



Minden termék UV-ra keményedő biolakkal kezelt.