Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Csanád termékek

A Csanád bútorcsalád az otthoni eleganciát és funkciókat ötvözi a modern lakberendezés igényeihez igazodva, tömör fenyőfából készült alapanyagokkal, amelyek garantálják a tartósságot és a természetes megjelenést. A kollekció azonos gyártó által készült, mint a népszerű Henrik bútorcsalád, így magas minőségű kivitelezés és összehangolt kinézet jellemzi.

46 termék 1 46

A Csanád termékcsalád négy fő elemből áll: szekrények, komódok, előszobabútorok és éjjeliszekrények, melyek tökéletes választást kínálnak minden modern otthon számára.

Szekrények

A Csanád szekrények tágas belső térrel rendelkeznek, amelyek tökéletesen alkalmasak ruhák, ágyneműk és egyéb otthoni kellékek tárolására. A szekrények megjelenése letisztult és modern, egyszerű vonalvezetéssel, ami könnyen illeszkedik bármilyen szobastílushoz. Az ajtók és fiókok facsúszós rendszerrel működnek, amely halk és sima használatot biztosít, ellentétben a hagyományos görgős kivitelűekkel. A tömör fenyőfa anyaghasználat erősíti a bútorok szerkezetét és hozzájárul a természetes szépséghez.

Komódok

A komódok kialakítása hasonlóan elegáns, mint a szekrényeké, több fiókkal rendelkeznek, amelyek ideálisak kisebb tárgyak, dokumentumok vagy akár ékszerek rendezett tárolására. A facsúszós fiókmegoldás itt is előnyt jelent, mivel minimálisra csökkenti a zajt és az esetleges sérüléseket a használat során. A fenyőfa anyag kiemeli a komódok természetes színét és textúráját, amely minden otthonban eleganciát sugároz.

Előszobabútorok

Az előszobabútorok a Csanád bútorcsaládban különösen fontos szerepet kapnak. Praktikus tárolóhelyeket kínálnak kabátoknak, cipőknek és egyéb kiegészítőknek. A stílusos kialakítás és a robusztus szerkezet biztosítja, hogy az előszobája meghívó és rendezett maradjon. A fenyőfa alapanyag itt is biztosítja a bútorok tartósságát és vizuális vonzerőt.

Éjjeliszekrények

Az éjjeliszekrények minimalista megjelenésükkel harmonizálnak a hálószoba bármely berendezésével. Elegendő tárolóteret biztosítanak az éjszakai olvasmányoknak, az ébresztőóráknak és egyéb személyes tárgyaknak. A facsúszós fiókok itt is megkönnyítik a hozzáférést, miközben csökkentik a zajt és a kopást.

A Csanád bútorcsalád ideális választás azok számára, akik a modern, letisztult kinézet mellett a funkcionalitást és a tartósságot is fontosnak tartják otthonukban. A tömör fenyőfa alapanyagok kiváló minőségűek, és hosszú távon biztosítják a kényelmes és praktikus használatot. A Csanád bútorcsalád tökéletes választás lehet minden modern otthon számára, ahol a stílus és a praktikum egyensúlyban van.



Hogyan ápoljuk a fenyőbútorokat?

A fenyőbútorok ápolása érdekében rendszeresen töröljük le őket puha, nedves ruhával, kerülve az erős tisztítószerek használatát, amelyek károsíthatják a fa felületét. Alkalmanként vigyünk fel egy vékony réteg természetes bútorápoló olajat vagy viaszt, hogy megőrizhessük a fa fényét és védelmet nyújtsunk a kopás ellen. Ügyeljünk arra, hogy a bútor ne álljon közvetlen napfényben vagy extrém hőmérsékletű helyen, hogy elkerüljük a repedéseket és a faanyag deformálódását.