Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

Kerti bútor

A tömör fenyőfából készült kerti bútorok nemcsak praktikus és tartós megoldást nyújtanak a kertek és kültéri terek berendezésére, hanem esztétikailag is kiemelkedőek. A fenyőfa természetes színe, mintázata és illata hozzájárul a kertek meleg, barátságos atmoszférájának megteremtéséhez.

Kerti kiülők

A tömör fenyőfából készült kerti kiülők, mint az asztalok, székek és padok, rendkívül népszerűek a természetesség és tartósság iránti igény miatt. A masszív fenyőfából készült, faragott asztalok és székek nemcsak funkcionalitásukkal tűnnek ki, hanem egyedi dizájnjukkal is. A kovácsoltvas lábbal rendelkező fenyő padok kiválóan illeszkednek a kert zöld ölelésébe. A nagy méretű kör alakú asztalok családi és baráti összejövetelek központi helyszínévé válhatnak, tökéletes helyet biztosítva ezzel a közös étkezésekhez és hosszú beszélgetésekhez.

Kerti pavilonok és pergolák

A pavilonok és pergolák eleganciát és stílust kölcsönöznek a kerteknek. Ezen szerkezetek nemcsak árnyékot biztosítanak a forró nyári napokon, hanem ideális helyet nyújtanak a kerti partiknak és a pihenésnek is. A díszes pergolák, melyek faragott díszítésekkel büszkélkednek, a kertek látványos ékkövei lehetnek, míg a funkcionális pavilonok kiválóan alkalmasak társasági események lebonyolítására.

Kerti hinták

A kerti hinták minden korosztály számára a kikapcsolódás szigetévé válhatnak. A dupla üléses modellek lehetővé teszik, hogy a család több tagja is élvezze a hintázás örömét egyszerre. A gyerekek számára készült biztonságos kialakítású hinták nemcsak szórakoztatóak, de a szabadban töltött időt is értékesebbé teszik. A függőágy stílusú hinták pedig a teljes ellazulás ideális helyszínei.

Kerti homokozó és játszótér

A tömör fenyőfából készült kerti homokozók és játszóterek biztonságos és természetes játékteret nyújtanak a gyerekeknek. A levehető tetővel ellátott homokozók tisztán tarthatók, míg a mászókák és csúszdák a fizikai aktivitásra ösztönöznek. A kombinált játszóterek a kreativitást is serkentik, biztosítva a gyerekek számára az aktív és kreatív játék lehetőségét a szabadban.

Kerti kutak

A díszkutak és funkcionális kerti kutak nemcsak praktikus, hanem dekoratív elemek is egyben. Az egyedi megjelenésű díszkút kiváló központi elem lehet a kertben, nem is beszélve a rusztikus vagy épp romantikus hangulatot. A funkcionális kerti kutak, különösen a manuálisan tekerhető modellek, hagyományos megjelenést kölcsönöznek, miközben praktikus vízforrást biztosítanak a kerti növények öntözéséhez.

Kerti virágtartók

A csiszolt fa kerti virágtartók többféle méretben és formában kaphatóak, beleértve a nyolcszögletű és téglalap alakú modelleket is. Ezek a virágtartók nemcsak praktikusak, de dekoratív elemként is funkcionálhatnak a kertben, hozzáadva a természetes szépségét és eleganciáját a külső térhez.



Hogyan ápoljuk a kerti bútorokat? 

A tömör fenyőfa bútorok hosszú élettartamának biztosítása érdekében fontos a rendszeres karbantartás és ápolás. A fát időjárásálló kezeléssel kell ellátni, hogy megvédje az anyagot az eső és a nap káros hatásaitól. Évente ajánlott a fenyőfa bútorokat megfelelő olajokkal vagy lakkokkal kezelni, hogy megőrizzük a fa természetes szépségét és tartósságát.

A tömör fenyőfa alapanyagú kerti bútorok ideális választást jelentenek azok számára, akik a természetesség, tartósság és esztétikum harmóniáját keresik a kerti bútorokban. Ezek a bútorok nemcsak kényelmet és funkcionalitást nyújtanak, de hozzájárulnak a kertek és kültéri terek hangulatának és stílusának megteremtéséhez is.