Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

Henrik termékcsalád

A Henrik kollekció kimondottan a hálószobák berendezésére fókuszál, magában foglalva ágyakat, ágyneműtartókat és éjjeliszekrényeket. A termékcsalád darabjai nemcsak esztétikailag vonzóak, de praktikus megoldásokkal is bírnak, így biztosan egyedi stílust tudnak kölcsönözni az ön otthona számára is.


7termék 17
7termék 17

Jellegzetességek:

A Henrik kollekció a hálószoba szívébe szánt darabokból áll, amelyek nemcsak esztétikai értékkel bővítik otthonát, de praktikus megoldásokat is kínálnak a mindennapi élet számára. A kollekció a következő bútortípusokat foglalja magába:

Ágyváz alacsony lábvéggel

Kényelmes és tágas ágyak, amelyek tökéletes alapot biztosítanak a pihentető alváshoz. Ezek az ágyak ágyrácsot is tartalmaznak. Különlegességük továbbá, hogy alacsony lábvéggel rendelkeznek, így a gyermekek és az idősek számára is nagyon praktikus darabok.

Emeletes ágyak

A Henrik bútorcsalád emeletes ágyai egy olyan bútordarabok, amely két egyforma széles ágyat helyez el egymás fölé, ezzel helytakarékos megoldást kínálva, különösen kisebb alapterületű szobákban. Az emeletes ágyak rendkívül népszerűek gyermekszobákban, ahol több gyermek osztozik egy helyiségen, de hasznosak lehetnek egyéb többszemélyes lakhatási helyzetekben is. Az emeletes ágyak általában egy létra segítségével teszik elérhetővé a felső szintet, biztosítva ezzel a fel- és lejutást.

Ágyneműtartós ágyak

Az ágyneműtartós ágyak multifunkcionális bútordarabok, amelyek nemcsak kényelmes alvóhelyet biztosítanak, hanem integrált tárolóhelyet is kínálnak az ágyneműk, takarók, párnák vagy egyéb személyes tárgyak számára. Ez a típusú ágy kiválóan alkalmas kisebb lakásokba vagy olyan helyiségekbe, ahol szükség van a hely maximális kihasználására. A Henrik kollekció ágyneműtartós ágyak ráadásul gázrugós mechanizmussal rendelkeznek, ami könnyű hozzáférést biztosít az ágynemű és egyéb tárgyak tárolására szolgáló, földig érő ágyneműtartó rekeszbe.

Ágyneműtartó fiók

Az ágyneműtartó fiók egy praktikus tárolóeszköz, amelyet kifejezetten ágyneműk, mint például lepedők, takarók, párnahuzatok, valamint egyéb hálószobai kellékek tárolására terveztek. Ezek a fiókok az ágykeret alá helyezhetőek, így nem foglalnak plusz helyet a szobában, és segítenek a rend és tisztaság fenntartásában. A Henrik bútorcsalád mobil ágyneműtartó fiókjai különálló, görgőkkel ellátott fiókok, amelyek könnyen mozgathatók, és bármely ágy alá helyezhetők, amennyiben a méretek megfelelnek.

Éjjeliszekrények

Elegáns és funkcionális kiegészítők, amelyek tökéletesen illeszkednek az ágyak mellé, és ideális tárolóhelyet biztosítanak az éjjeli olvasáshoz szükséges könyveknek, az ébresztőóráknak és egyéb személyes tárgyaknak.

Miért olyan különleges a Henrik bútorcsalád?

Egyedi Design: A kollekció egyedi tervezésű bútorokat kínál, amelyek kiemelik otthona karakterét.

Magas Minőség: A neves gyártótól származó bútoraink garantálják a tartósságot és az időtállóságot.

Funkcionalitás: A Henrik ágyneműtartós ágyai nemcsak kényelmet, hanem praktikus tárolási megoldásokat is kínálnak.

Bővítse otthonát a Henrik bútor kollekció kifinomult darabjaival, és teremtsen egy harmonikus és stílusos környezetet, ahol minden nap öröm lesz eltölteni az időt.