Kérdése van vagy rendelést adna le? Hívjon minket! 

+36-76/482-108 +36-20/525-1819

Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

Gyakran ismételt kérdések
2024.03.25 00:00

Szerelés mit tartalmaz?

Szerelés mit tartalmaz?

Üdvözöljük bútorszerelési szolgáltatásunk bemutatóján!

Örömmel mutatjuk be Önnek a legújabb, legprofesszionálisabb módszereinket és megoldásainkat a bútorszerelés terén. Az Ön kényelme és elégedettsége mindig a legfontosabb számunkra, és csapatunk elkötelezett abban, hogy minden bútorszerelési projektet sikeresen és precízen végezzen el.

Szakértő csapatunk mindenre kiterjedő megoldást kínál az Ön bútorszerelési igényeire.

A bútorszerelési szolgáltatásunk magában foglalja a bútorok előre elkészített egyenes vagy vízszintes talajon történő összeszerelését. Ez azt jelenti, hogy a bútorokat a lehető legoptimálisabb módon állítjuk össze, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a környezetükbe és hosszú élettartamúak legyenek. 

Fontos tudni, hogy esetenként talajhiba vagy más technikai kihívások merülhetnek fel, ami befolyásolhatja a bútorszerelés folyamatát. Amennyiben szakemberünk nem képes teljeskörűen befejezni az összeszerelést, beleértve az ajtók beállítását is, kiegészítő költségek merülhetnek fel. Ezek az extra költségek nettó 5 000 Ft minden megkezdett óra után kerülnek felszámításra a szerelési díjon felül.

Mivel a gyártó kizárólag speciális gépekkel dolgozik, amelyek tervezése és működése egyenes talajon történő optimális működést feltételez, így az egyenes talaj biztosítja, hogy a bútoralkatrészek pontosan illeszkedjenek egymáshoz, és a szerelési folyamat zavartalan legyen.

Rendeljen most, és bízza ránk bútorszerelési feladatait! Csapatunk garanciát vállal a minőségi munkára és a megfelelő szaktudásra.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot bármilyen kérdéssel vagy megrendeléssel kapcsolatban!

Telefonszámunk: +36205251819

vagy írjon levelet: fenyobutor24@gmail.com