Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

Cipősszekrény


Borovi fenyő cipősszekrények

Ön is unja már a szerteszéjjel heverő cipőket? Sokak számára egy állandó harcot jelent, mert mindig több a cipő, mint a tároló. De nem szabad feladni, mert rend a lelke mindennek. Ha Ön is éppen új cipősszekrényt keres, akkor van egy jó hírem! A legjobb helyen jár!

Egy jó cipősszekrény strapabíró, mutatós és praktikus…

A mi cipősszekrényeink minőségi borovi fenyőből készülnek. A borovi fenyő régóta a bútor ipar egyik legkedveltebb alapanyag. Könnyű megmunkálni és az idő múlásával a belőle készült bútorok még szebbek lesznek, mivel az enyv távozásával a bútorok színe még mélyebb vörös lesz, ezzel válik rusztikusabbá. Egy bororvi fenyőből készült bútor képes több generáción keresztül kiszolgálni a gazdáit, azonban az áruk nem ezt a minőséget tükrözi. A nálunk kapható bútorok ára szinte megegyezik sok pozdorja bútorokat forgalmazó multi cégével.

A tervezés során arra törekedtünk, hogy minél kisebb helyet foglaljanak, de mégis minél több cipő elférjen bennük. Lehet, hogy ez paradoxonnak hangzik, azonban a tartó elemek megfelelő elhelyezésével valóban képesek voltunk plusz hasznos tereket nyerni a cipősszekrényeinkben.

Ha Ön is éppen új cipősszekrényt keres, akkor mindenképpen tekintse meg a kínálatunkat. Sokan találták már meg nálunk álmai bútordarabját.

Nem csak cipősszekrényre lenne szüksége? Akkor pedig ajánljuk figyelmébe webáruházunkat, ahol jó minőségő komódokkal, ágykeretekkel, asztalokkal, székekkel és szekrényekkel is találkozhat. Természetesen mind a nagyszerű borovi fenyő alapanyagból készült.