Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Szavazás
Fizetési megoldás

Ágyneműtartók


Milyen egy jó ágyneműtartó?

Strapabíró, jó alapanyagból készült, illeszkedik az ágyhoz és könnyen használható. Ezt Ön is tudja és mi is. Éppen ezért minden ágyneműtartónkat ezeknek az elvárásoknak a figyelembe vételével készítettük el.

Strapabíró borovi fenyő alapanyag

A borovi fenyő egy nagyon jó minőségű fa típus, melyet régóta használnak a bútorgyártásban. Ennek az egyik oka, hogy könnyen megmunkálható, már önmagában is szép fa típus. Tudni kell róla, hogy ez a fa olyan, mint a bor. Az évek előre haladtával csak még jobb lesz, hiszen a fa kiszáradásával és az enyv távozásával egyre mélyebb vörös lesz a színe. Sok alapanyag minősége és megjelenése is sokat romlik 10-20 év elteltével, de nem a borovi fenyőé. Egy belőle készült bútor, akár egy ágynemű tartó is képes több generációt kiszolgálni, ezért bátran nevezhetjük hosszú távú befektetésnek.

Számos pác szín közül választhat

A tőlünk rendelt ágyneműtartókat több féle színben is kérheti, így biztosan jól illeszkedik majd az új vagy akár a régi ágyához is. Azt gondoljuk, hogy egy bútor esetében a jó megjelenés legalább annyira fontos, mint a tartósság, akkor is, ha „csak” az ágy egyik eleméről beszélünk.

Könnyen használható

Önt is kergette már őrületbe egy állandó akadozó ágyneműtartó, amit kínlódás volt kihúzni az ágy alól? Sajnos nem ritka jelenség, hogy az ágy ezen kiegészítőjének nem szentelnek komoly figyelmet. Azt gondoljuk, hogy ez hatalmas hiba, hiszen legalább olyan fontos, mint az ágy bármelyik eleme.

Ha Ön is komolyan veszi a bútor választást és legalább annyira fontos a praktikum, mint  a megjelenés, akkor nézzen szét az ágyneműtartóink között.

Más bútorra is szüksége lenne? Akkor szeretném figyelmébe ajánlani a webáruházunkat, ahol számos típusú borovi fenyő bútorral találkozhat.


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés