Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Szavazás
Fizetési megoldás

Éjjeliszekrény


Borovi fenyő éjjeliszekrények

Az éjjeliszekrény a hálószoba egyik legkisebb, de annál jelentősebb darabja, amely sokak számára fontos bútordarab.

Hogyan válasszuk a jó éjjeliszekrényt?

Nagyon fontos, hogy illeszkedjen a hálószobában található többi bútorhoz. Ha a bútorok cseresznyeszínűre vannak pácolva és alapvetően a sötétebb árnyalatok dominálnak, akkor ne válaszunk fehér éjjeliszekrényt. Szerencsére nálunk nagyon sok pácszín közül választhat, így biztosan megtalálja azt, ami jól illeszkedik a már meglévő darabokhoz.

Tudni kell a pontos méreteket

Egy hálószobában az ágy mellett gyakran már nem sok hely van, így a megrendelés előtt érdemes centire pontosan tudni, hogy hová kell beférnie az új bútordarabnak. Nem lenne jó, ha beleszeretne a kiválasztott éjjeliszekrénybe és nem tudná berakni az ágy mellé.

Gondoljuk végig  a funkciót is.

Mielőtt megvásárolja az éjjeliszekrényét gondolja végig, hogy mi mindent szeretne benne és rajta tartani és ezek alapján válaszon. Érdemes inkább több fiókosat választani, hiszen a plusz rátoló csak jól jöhet. A kínálatunkban nagyon sok típus közül választhat, így biztosan megtalálja azt a tároló kapacitást, amire szüksége van.

A fenyőbútor24.hu éjjeliszekrényei mind minőségi borovi fenyőből készülnek, így garantáltan tartósak. Sokan nem tudják, hogy a borovi fenyő megfelelő tárolás mellett akár 1000 évig megmarad. Azt gondoljuk, hogy ez azért már elég elfogadható élettartam bármilyen bútornak.

Nem csak éjjeliszekrényt keres?

Akkor tekintse meg webáruházunk további kínálatát, melyek között megtalálható borovi fenyő ágykeret, dohányzóasztal, cipőszekrény és székek is.


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés