Kérdése van? Hívjon minket! +36-76/482-108

Étkező asztalok


 Borovi fenyő étkezőasztalok 

Az étkezőasztal sok otthon egyik legfontosabb eleme, hiszen itt gyűlik össze a család az ünnepeken és a hétköznapokban is. Ennek a bútornak a megvásárlása nagy döntés. Ön is szeretné a családja számára legjobbat megtalálni? Azt a darabot, ami még sok éven keresztül a Karácsonyi vacsorák, a születésnapok és a vasárnapi összejövetelek egyik fontos eleme lesz? Akkor tekintse meg a kínálatunkat!

A borovi fenyő étkezőasztalok akár több generációt is képesek kiszolgálni!

Tudta, hogy a megfelelő tárolás mellett a borovi fenyő akár 1000 évig is megmarad. Egy ilyen alapanyból készült bútor nem csak önnek, de még a gyermekeinek és az unokájának is jó szolgálatot tesz majd. Másik nagy előnye ennek a fenyő típusnak, hogy az idő előre haladtával nem fakul a szépsége. Ahogy szárad a fa és veszít az enyv tartalmából annál vörösesebb színe lesz, ami nagyon kellemes rusztikus hastást kelt.

Minőség, szépség, praktikum

Egy igazán jó étkezőasztal mind a 3 pozitív tulajdonsággal bír. Fontos, hogy jó minőségű legyen, ami a borovi fenyő alapanyagnak köszönhetően biztosított. Praktikusak, hiszen több különböző méretben és formában is elérhetők, így mindenki megtalálja a számára legjobbat. És a 18 féle pácszínnek köszönhetően Ön is biztosan megtalálja azt, amelyik a legjobban illik az otthonába.

⇒ Nem csak étkező asztalra lenne szüksége? Akkor nézzen szét webáruházunban és válogasson minőségi bútoraink közül. ⇐