Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Szavazás
Fizetési megoldás

Polcok, térelválasztók

Főkategória >Natúr fenyőbútorok >Polcok, térelválasztók

Minőségi fenyő polcok, térelválasztók

Praktikum, szépség, színvonal. Ön is ezeket a tulajdonságokat keresi egy polcban vagy térelválasztóban? Akkor érdemes megismerkednie kínálatunkkal.

Minőségi alapanyag

A borovi fenyő már jó pár éve a legfelkapottabb bútor alapanyag a gyártók és a vásárlók körében. Nagyon szép az erezete, könnyen  lehet vele dolgozni, nagyon tartós és sokan nem tudják róla, hogy idővel egyre mélyebb vörös színt kap, amitől igazán rusztikussá válik. Ez a fenyő olyan, mint egy jó bor, idővel csak még jobb lesz. Természetes megjelenése segít még otthonosabbá tenni minden helyiséget.

Ahány ház annyi igény

Minden embernek másra van szüksége, ha polcról vagy térelválasztóról van szó. Vannak, akik magas, de keskenyet keresnek, míg másoknak az alacsonyabb szélesebb kivitel lenne a megfelelő. Vannak falipolcaink, és álló polcok melyek kaphatók 60, 105, 120, 180 és 240 cm kivitelben vagy sarok polcok, amik a kis helyiségekben is kiváló tárolási lehetőséget biztosítanak.

És a persze szépség…

Ahogyan minden bútor esetében, úgy a polcoknál és térelválasztóknál is lényeges szempont a megjelenés. Akár az otthonába, irodájába vagy üzlet helyiségébe keres bútort mindenképpen olyanra lesz szüksége, ami nem csak praktikus, de mutatós is. A jó hangulathoz hozzájárulnak a bútorok a formájukkal, színükkel.  Nálunk minden a kettőből bőven van választék, így biztosan megtalálja azt, amit keres.

Nem tud dönteni? Akkor bátran kérje munkatársaink segítségét. Ossza meg velünk, hogy hova és milyen célra keres polcot vagy térelválasztót és a kollégáink segítenek kiválasztani a legpraktikusabb darabot. A pácszínekkel kapcsolatos döntésben is fordulhat hozzánk.


36 termék
Falipolc
58 termék
Polc

Webáruház készítés