Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Szavazás
Fizetési megoldás

Szekrények


Borovi fenyő szekrények

Kínálatunkban található szekrények olyan gyártó munkájának a gyümölcsei, aki számára nagyon fontos az ügyfelek véleményei. Ezért mi is folyamatosan ellátjuk őket visszajelzésekkel. Ennek a közös munkának az eredménye, hogy a bútorok felhasználóbarátak, praktikusak és jó a megjelenésük. De mivel nagyon sok igénynek kell megfelelni, ezért jó pár típusú szekrény megtalálható a kínálatunkban. Gardróbok, kiegészítő elemek, magasítók, vitrines szekrények.

Minőségi alapanyag

A borovi fenyő egy igazán kiváló alapanyag, hiszen könnyen megmunkálható, nagyon szép az erezete és a natúr színe is tetszetős. Megfelelő tárolás mellett akár 1000 évig is használható a bútor, bár valószínűleg ennyi ideig nem lesz rá szüksége. Egy biztos nem csak Önnek, de még az unokáinak is egy tartós bútordarab lesz.

És persze szép is

A klasszikus vonalaknak és a finom megmunkálásnak köszönhetően igazán esztétikusak a bútorok. A széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja azt a típust, formát és méretet, amire szüksége van. Ön egy tükrös gardróbót keres vagy egy keskeny akasztós szekrényt? Esetleg egy 4 ajtós több fiókos nagy szekrényre lenne szüksége? Rengeteg különböző szekrény közül választhat!

A színek terén is hasonlóan széles a választékunk, hiszen 18 különféle pácszín áll a rendelkezésünkre, hogy megvalósíthassuk az Ön egyedi elképzeléseit. A harmónia érdekében fontos, hogy az új bútordarab illeszkedjen a meglévőkhöz.

Szeretne segítséget kapni a döntésben? Akkor keresse munkatársainkat, akik minden kérdésére szívesen válaszolnak. Tudjuk, hogy nem könnyű kiválasztani a minden szempontból tökéletes bútort, de mi ebben is nagyon szívesen segítünk. A pác színekkel kapcsolatban is bármikor fordulhat hozzánk.


47 termék
Gardrób
13 termék
Kiegészítő Elemek
18 termék
Magasítás
4 termék
Polcos
10 termék
Vitrines

Webáruház készítés