Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Szavazás
Fizetési megoldás

Gyerek bútorok

Főkategória >Gyerek bútorok

Minőségi borovi fenyő gyerekbútorok

A gyerekbútorok esetében kiemelten fontos, a magas minőség, hiszen a kicsik nem kímélik őket. Matricák, ugrálás, csapkodás, üdítő foltok és, amit csak el lehet képzelni. Így kiemelkedően fontos, hogy strapabíró alapanyagból készüljenek.

A kínálatunkban megtalálható gyerekbútorok borovi fenyőből készülnek, ami a bútorgyártás egyik népszerű alapanyaga. Ennek oka, hogy könnyen megmunkálható, nagyon tartós, mivel akár 1000 évig is megmarad, valamint sokáig megőrzi szépségét. Így akár több lurkó is használhatja. Ha olyan bútort keres, ami nem megy tönkre az első gyermek után vagy szeretné, hogy még sok évig megőrízze a jó minőségét, akkor kattintson!

Nem csak tartós, de nagyon mutatós is

A borovi fenyő bútorok natúr kivitelben is nagyon szépek és népszerűek vásárlóink körében. Azonban 18 féle pácszín közül választhat, ami további lehetőségeket ad, hogy még egyedibbé varázsolja a kiválasztott bútorokat. Ugyanis úgy gondoljuk nagyon fontos, hogy az új elem jól illeszkedjen a teljes berendezésbe. Másrészt a gyerekek és a család ízléséhez is illeszkednie kell. A harmónia sokak számára elsődleges szempont.

Milyen bútort keres?

Gyermek bútoraink között találhat ágykereteket, íróasztalokat, komódokat polcokat valamint matracokat is. Nézzen szét, mert nálunk biztosan megtalálja, amit keres!

Nem csak gyermeke részére keres bútort?

Ha nem csak gyermek bútorra van szüksége, akkor ajánlom figyelmébe webáruházunk kínálatát, melyeben megtalálhatóak fenyő ágykeretek, dohányzóasztalok, íróasztalok, cipősszekrények, gardróbok és még számos más termék.


5 termék
Ágyneműtartó
14 termék
Gyerekágy
12 termék
Gyerekmatrac
1 termék
Íróasztal
6 termék
Komód
2 termék
Polc

Webáruház készítés